מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 397 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אמנון פיקנטי
- 1 מגרדים 2 עגבניות בפומפייה.
- 2 חותכים את 2 העגבניות הנוספות, הפלפל האדום והפלפל החריף לקוביות קטנות.
- 3 קוצצים בזיליקום ומוסיפים שמן, תבלינים, מלח מים ולימון לתערובת.
- 4 מעבירים לסיר ומכסים.
- 5 מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.
- 6 מסדרים את הדגים בתבנית פיירקס רחבה ושופכים עליהם את הרוטב המוכן.
- 7 מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כחצי שעה.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
כדי להפוך ליותר דיאטטי ניתן להפחית את שמן הזית לכף במקום שלוש.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.9% |
13% |
74.4% |
9.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב