דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (לביבות גדולות (תלוי בגודל הלביבות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות יוגורט מטוגנות
לביבות יוגורט טעימות וקלות להכנה
  • 1 לנפות את הקמח לקערה.
  • 2 לטרוף את הביצה ביחד עם היוגורט, סוכר הוניל, גרידת הלימון ותמצית הוניל, ולהוסיף לקמח בתנועות ערבוב עד שהבלילה חלקה.
  • 3 להעביר למקרר למשך כחצי שעה.
  • 4 לחמם מעט שמן במחבת, לצקת באמצעות כף גדולה או מצקת קטנה מהבלילה ולטגן פעמיים כל צד עד להזהבה יפה.
  • 5 להגיש לביבות יוגורט חמות לצד שמנת חמוצה וריבת דובדבנים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הקפידו להשתמש ביוגורט סמיך לתוצאה טובה יותר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 23.8% 21.2% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב