דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בוריקה אפויה בתנור
לא פחות טעימה מבוריקה מטוגנת קלאסית
  • 1 להפשיר את עלי הסיגר המוקפאים למשך כ- 10 דקות. לחמם מראש את התנור לחום של 220 מעלות טורבו, לעטוף תבנית של התנור בנייר אפייה ולשמן בתרסיס השמן.
  • 2 להפריד את הביצים - החלמון אמור להיות שלם ונשתמש רק בחצי חלבון (רצוי להפריד את הביצים כשהן קרות וכך החלמון נשאר שלם בקלות יחסית וגם לאחר האפייה הוא יהיה נוזלי בדיוק כמו שאנחנו רוצים שיהיה).
  • 3 להניח חצי עלה סיגר על התבנית ולהניח את החלמון השלם במרכז. לקפל ולרסס בתרסיס השמן. לסדר כך את שאר הבוריקות.
  • 4 לאפות את הבוריקות בתנור שחומם מראש (חשוב שיגיע לחום הרצוי בטרם מכניסים את התבנית לתנור) למשך כ- 3 דקות (תלוי בתנור). במידה ומעוניינים בחלמון נוזלי - כדאי לאפות את הבוריקות בשליש העליון של התנור. במידה ומעוניינים בחלמון קשה - יש לאפות את הבוריקות בשליש התחתון של התנור.
  • 5 להוציא מהתנור ולהגיש מיד בוריקה אפויה וטעימה!
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 26.7% 37.3% 36%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב