דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות תפוחים
  • 1 לשים את הקמח, החמאה, הביצה ו- 150 גרם סוכר יחד לבצק.
  • 2 שומרים מתוך הבצק חתיכה בגודל של כדור טניס.
  • 3 את הבצק העגול (כדור הטניס) שומרים במקפיא.
  • 4 את שאר הבצק שומרים במקרר לשעה.
  • 5 בינתיים מכינים את התפוחים - מקלפים את התפוחים וחותכים לריבועים.
  • 6 יוצקים לסיר את התפוחים החתוכים, הסוכר החום וכוס סוכר לבן (הסוכר שנותר) כחצי שעה עד לריכוך התפוחים.
  • 7 לאחר ריכוך של התפוחים והסרה מהאש, מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים היטב ומקררים.
  • 8 מכינים תבנית ללא דפנות מרופדת בנייר פרגמנט ומשומנת.
  • 9 את החלק הגדול ששמרנו במקרר מרדדים ומניחים על נייר הפרגמנט.
  • 10 מניחים את התפוחים המבושלים על הבצק המרודד.
  • 11 מגרדים בעזרת פומפייה את הכדור בצק ששמרנו בפריזר על התפוחים.
  • 12 מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים בין 30-40 דקות.
  • 13 מוציאים מהתנור, מקררים היטב וחותכים למלבנים.
  • 14 עדיף לאחסן בכלי זכוכית.
טיפ למתכון
ניתן להחליף את התפוחים בכל פרי אחר.

ציוד נדרש: תבנית שטוחה ללא דפנות או תבנית תנור מכוסה בנייר פרגמנט משומן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 10.7% 5.3% 82.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב