לביבות טעימות שכולם אוהבים
1. לגרד את הבטטה ותפוחי האדמה בפומפייה עבה. ניתן לשחק עם היחס בין הבטטה לתפוחי האדמה.
2. לסנן את הנוזלים ולייבש מעט את הירקות המגורדים, להוסיף את המלח, הביצה האורגנית והקמח, ולערבב היטב.
3. לשמן את המחבת (עדיף לעשות שימוש בשמן בריא כמו שמן דלעת, שמן אבוקדו, שמן זרעי ענבים, שמן אגוזי לוז וכדומה), ולחמם היטב.
4. לטגן את הדרניקי על אש בינונית משני הצדדים עד להשחמה. מתקבלות לביבות טעימות מאוד שמתאימות גם לחנוכה!
5. בתיאבון
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן שימוש בכמות רבה יותר של שמן.