גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח מזרח אירופאי | » | דרניקי - לביבות בטטה ותפוחי אדמה |
יש הרבה גרסאות לדרניקי - הנה גרסא שמתאימה לחנוכה בשילוב של קמח מלא ותוספות שמתאימות גם ללביבות מתוקות וגם ללביבות מלוחות, 62 קלוריות למנה, 125 קלוריות ל-100 גרם
הודליה כצמן, אופה בריא, 10.12.2020
25 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)
ציוד נדרש: פומפייה (מגרדת).
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן שימוש בכמות רבה יותר של שמן.
המתכון באדיבות הודליה כצמן
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 62 | 125 |
חלבונים (גרם) | 1.08 | 2.16 |
פחמימות (גרם) | 9 | 17 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.55 | 3.11 |
שומנים (גרם) | 2.72 | 5.47 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.33 | 0.66 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 10.12 | 20.32 |
נתרן (מ"ג) | 46.3 | 92.97 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1 | 2.02 |
מים (גרם) | 36.89 | 74.07 |
ויטמין A (מק"ג) | 191.97 | 385.49 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.85 | 1.7 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.03 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.4 | 0.8 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.28 | 0.57 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.1 | 0.2 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 4.53 | 9.1 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.02 | 0.05 |
ויטמין C (מ"ג) | 4.55 | 9.14 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.06 | 0.11 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.95 | 1.9 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.93 | 1.88 |
סידן (מ"ג) | 9.6 | 19.29 |
ברזל (מ"ג) | 0.28 | 0.57 |
מגנזיום (מ"ג) | 8.67 | 17.42 |
זרחן (מ"ג) | 21.13 | 42.42 |
אבץ (מ"ג) | 0.14 | 0.28 |
אשלגן (מ"ג) | 125.11 | 251.23 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.75 | 3.52 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.73 | 3.48 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.49 | 0.98 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.47 | 0.95 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם