דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פנקייק נוטלה, קצפת ותותים
אם בא לכם להתפנק עם משהו טעים (:
  • הכנה מראש:
  • 1 מכינים מטבעות (או כל צורה רצויה אחרת) מהנוטלה ומקפיאים.
  • הכנת העוגה:
  • 1 מערבבים את כל המצרכים הרטובים עד לקבלת בלילה אחידה (כולל הסוכר עם תמצית/מחית הוניל). מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב כדי שלא יישארו גושים (ולא יותר מזה).
  • 2 מחלקים לתבניות אישיות/אינגלייש קייק ובכל אחת מהתבניות מטביעים מטבע נוטלה קפוא.
  • 3 מעבירים לתנור שחומם מראש חום של 175 מעלות ואופים במשך כ- 20 דקות עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  • 4 מצננים היטב.
  • הכנת הציפוי + הרכבת המנה:
  • 1 במיקסר מקציפים את כלל המצרכים (מלבד אינסטנט הפודינג) לקצפת רכה.
  • 2 כאשר המקציף מתחיל להשאיר סימנים מוסיפים את הפודינג ומקציפים לקבלת קצפת יציבה.
  • 3 מעבירים לשקית זילוף או מצפים בעזרת כף ומקשטים. שומרים במקרר עד יומיים עם הציפוי.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: הכמות מספיקה לתבנית אינגליש קייק אחת סטנדרטית או 3 תבניות אישיות 14x9.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הקפאת הנוטלה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 29.7% 9.4% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב