קדירה מושלמת בימי החורף הקרים
1 בסיר שמתאים גם לכיריים וגם לתנור יש לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה.
2. להוסיף את קוביות הבשר (עם העצם) ולצרוב מכל הצדדים.
3. להוסיף את גריסי הפנינה ואת תפוחי האדמה, לפזר את שיני השום או להניח ראש שום שלם בסיר, להוסיף את התיבול ולערבב היטב. לתקן טעמים לפי הטעם.
4. להוסיף מים רותחים עד לגובה של כל המצרכים ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעתיים. לבדוק אם חסר נוזלים - במידה וכן אז להוסיף עוד 2 כוסות מים ולהמשיך לאפות כשעה נוספת.
5. בתיאבון
במצרכים כתוב "צלעות בקר" לשם הערך התזונתי בלבד - יש להשתמש בבשר צוואר עם העצם וחתוך לקוביות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון/בישול. ניתן לוותר על אבקת המרק ולהוסיף יותר מלח.