מאפינס בננה-שוקולד שכולם אוהבים צילום: שרון אונגר
1. מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים במנג`טים מנייר (לא חובה, אני משתמש בתבנית יציקה מעולה מברזל ואני לא צריך לשמן אותה אפילו. אפשר לשמן עם חמאה או שמן, ואם התבנית שלכם לא כל כך טובה אז אפשר להיעזר במנג`טים).
2. מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים מלבד השוקולד צ`יפס עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים כמעט את כל השוקולד צ`יפס (משאירים חלק לקישוט), מקפלים אותו בעדינות אל תוך התערובת עד לפיזור אחיד.
4. יוצקים את התערובת לשקעים בתבנית המאפינס, ממלאים כמעט עד הסוף ומפזרים מעט שוקולד צ`יפס למעלה.
5. אופים את המאפינס במשך כ- 15-20 דקות עד שהם תפוחים וזהובים. מתקבל מאפינס בננה ושוקולד קל להכנה ופשוט טעים!
6. בתיאבון
ניתן להכין בגרסא בריאה יותר: במקום 1/2 כוס סוכר דמררה להוסיף רק 1/4 כוס ולשלב עוד 1/4 כוס סילאן טהור, את השמן להחליף בשמן קוקוס, את הקמח הלבן בקמח כוסמין מלא ואת השוקולד צ`יפס באגוזי פקאן קצוצים גס.