דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות ממולאות ללא גלוטן
  • 1 ללוש את כל חומרי הבצק לבצק אחיד (כוס תערובת קמחים ללא גלוטן לעוגות, כוס קונדיטור, 3/4 כוס קמח אורז מלא, 1/4 כוס קמח תירס דק, 1/2 כפית משפר אפייה, 1/2 שקית אבקת אפייה, 2 כפיות סיבים דקים, 100 גרם חמאה או מרגרינה חתוכה לחלקים קטנים, 3 כפות גדושות של רסק פירות או תפוחים, 1/4 כוס חלב, 2 כפות (כחצי גביע) שמנת חמוצה 9% (עדיף במקום 15%)).
  • 2 ליצור גליל שמן, לעטוף בניילון נצמד ולקרר כ- 1/2 שעה במקפיא או כשעתיים ויותר במקרר.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 5 חלקים שווים.
  • 4 לרדד כל חלק על משטח מקומח בקונדיטור לעלה דק (לי הכי נוח לרדד על נייר אפייה מקומח קלות).
  • 5 למרוח את המילוי שרוצים, לגלגל ולסגור את הכרוכית.
  • 6 להניח את הכרוכיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 7 לחרוץ את הכרוכיות בעזרת סכין ברוחב של כ- 2 ס"מ בין החריצים.
  • 8 למרוח ביצה טרופה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, כ- 30 דקות או עד שהמאפה משחים.
  • 9 לאחר שהכרוכיות מתקררות מעט, לחתוך בחריצים לעוגיות ואם רוצים לזרות אבקת סוכר.
  • 10 לשמור בכלי אטום (לאחר קירור מלא). אפשר להקפיא.
  • 11 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לטעם חלבה אפשר להוסיף לסילאן טחינה גולמית.

מידת הכוס שלי - 240 גרם. אפשרויות נוספות למילוי - 1. ריבה שאוהבים, אגוזים קצוצים, חמוציות, גרעיני דלעת וגרעיני חמניה. 2. שוקולד צ`יפס לבן או חום. 3. ממרח שאוהבים - שוקולד חום או לבן, או אגוזים, או חלבה, או תמרים וכדומה, אגוזים קצוצים. 4. צימוקים, פתיתי קוקוס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 24.3% 7.7% 63.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב