דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה (תלוי בעובי ובגודל הפנקייקים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פנקייק אוכמניות
שילוב מופלא של אוכמניות בפנקייק, צילום: שרון אונגר
  • 1 מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה אל קערה גדולה.
  • 2 מוסיפים את הסוכר והביצה, ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את החלב, השמן, תמצית הוניל, האוכמניות והמלח, ומערבבים היטב.
  • 4 משמנים את המחבת בכפית שמן (נעזרים בנייר סופג) ומחממים בחום בינוני-גבוה.
  • 5 מודדים מנות בלילה במצקת ויוצקים למחבת החמה. כאשר נוצרות על הפנקייקים בועות גדולות מחזיקים בידית המחבת והופכים את הפנקייקים בעזרת מרית. ממשיכים לטגן עד שהצד השני משחים גם כן (אין צורך להפוך שנית).
  • 6 מוציאים את הפנקייקים המוכנים לצלחת הגשה (מתקבלת ערימת פנקייקים).
  • 7 מגישים פנקייק אוכמניות מושלם עם סירופ מייפל.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להגיש עם סירופ שוקולד במקום סירופ מייפל.

ציוד נדרש: עדיפות למחבת המיועדת להכנת פנקייקים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 9.9% 12.4% 77.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב