דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בקר מטוגנות
קציצות בשר בקר מטוגנות לילדים
  • 1 לטחון במטחנת בשר (אפשר גם לקצוץ דק) את בשר הבקר, שומן הכבש, הבצל, השום והפטרוזיליה, ולהעביר לקערה. במידה ומשתמשים בבשר טחון מלכתחילה אז לערבב אותו לאחר מכן עם שאר המצרכים הטחונים/הקצוצים.
  • 2 להוסיף לתערובת את שאר מצרכי הקציצות, לערבב היטב ולהניח בצד כ- 10 דקות לספיגת טעמים.
  • 3 בעזרת ידיים רטובות ליצור קציצות בגודל הרצוי, כשבינתיים לחמם את השמן במחבת (אין צורך להשתמש בהרבה שמן מכיוון שיש בקציצות גם שומן כבש).
  • 4 לטגן את הקציצות משני הצדדים עד שהן מוכנות ולהניח על נייר סופג. מתקבלות קציצות בקר מטוגנות פשוט מושלמות שגם ילדים אוהבים במיוחד.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ שלא לוותר על הצנוברים - מוסיפים המון!

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 39.8% 40.8% 17.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב