דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עראיס במחבת פסים
אין על עראיס בעולם
  • 1 לחצות כל פיתה לשניים.
  • 2 לערבב את כל מצרכי המילוי ביחד ולחלק ל- 10 קציצות מוארכות.
  • 3 לדחוס בכל חצי פיתה קציצה מוארכת אחת ולהדק מעט כדי שהבשר יתפרס בפיתה. לחצות כל חצי פיתה לחצי כך שנקבל רבעים.
  • 4 להבריש כל עראיס בשמן זית משני הצדדים.
  • 5 לחמם מחבת פסים היטב ולטגן את העראיס מכל הצדדים תוך כדי הידוק על מחבת הפסים מפעם לפעם. מומלץ להגיש לצד סלט ירקות ערבי והמון טחינה... מתקבל עראיס ביתי מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין עראיס גם בטוסטר אובן וגם בתנור. ניתן להכין עם בשר טלה במקום בשר בקר.

ציוד נדרש: מחבת פסים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 25% 27.5% 46.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב