דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות פיסטוק ושוקולד לבן
עוגיות פיסטוק שהן פשוט חלום
  • 1 נתחיל מהכנת הפרלין: בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים את שלושת מצרכי הפרלין וממיסים בפולסים של 20 שניות במיקרוגל.
  • 2 מערבבים בעזרת לקקן ומעבירים לשקית זילוף. עושים חור קטן בשקית ומזלפים לתוך סיליקון בצורת חצי כדור (למי שאין אפשר לשים בתוך תבנית סיליקון של קרח). את הפרלינים מעבירים למקפיא לחצי שעה עד הקפאה. בזמן שהפרלינים במקפיא עוברים להכנת הבצק.
  • 3 בקערת המיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה, מחית הפיסטוק וסוכר הדמררה. לאחר מכן, מוסיפים את הביצים בהדרגה. מוסיפים את תערובת היבשים: המלח, הקמח והסודה לשתייה, ומערבבים.
  • 4 את הבצק מחלקים לכדורים של 60 גרם לכל עוגיה. מחלצים את הפרלינים וממלאים כל כדור בצק בפרלין. את הבצק מקשטים בפיסטוקים ומסדרים על גבי מגש התנור עם נייר אפייה. מי שרוצה ניתן לשים כל כדור ברינג בקוטר 8 ס"מ כדי לקבל צורה אחידה ויפה.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות טורבו למשך 10-11 דקות בלבד! לקרר את העוגיות על רשת צינון ולאחר מכן כשהן התקררו ניתן לקשט בזילוף של מחית פיסטוק. מתקבלות עוגיות פיסטוק ושוקולד לבן מושלמות!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
רצוי להשתמש בחומרי גלם איכותיים בלבד (מחית הפיסטוק - רק 100% פיסטוק).

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הוניל, קרם השוקולד הלבן וקישוט הפיסטוקים ו/או מחית הפיסטוק. אפיית העוגיות עם רינגים תוחמת את העוגיה ודואגת לצורה מדויקת ביותר. לא לאפות את העוגיות יותר מדי, גם אם נראה לכם שצריך לאפות עוד. תנו לעוגיות להתקרר - הן מתייצבות בטמפרטורת החדר. כמובן שיש צורך לעבוד עם משקל ושקילת המצרכים בגרמים ולא בכוסות מדידה - חיים קלים ומצרך שאני ממליץ בחום בכל בית. ניתן להשיג משקל מטבח בחנויות מתמחות לאפייה וקונדיטוריה במחירים נוחים. במקום קרם השוקולד הלבן (מעין מחית שרוכשים בחנויות המתמחות) ניתן לעשות שימוש בשוקולד לבן רגיל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 24.5% 9.1% 65.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב