דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס אוכמניות
מעדן לחובבי האוכמניות הכחולות, צילום: שרון אונגר
  • 1 מערבבים את החמאה יחד עם הסוכר הלבן עד לקבלת תערובת בהירה. מוסיפים בהדרגה את הביצים ותמצית הוניל, ומערבבים (לדאוג שהתערובת לא תידבק לתחתית הקערה).
  • 2 מוסיפים בהדרגה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והחלב, ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את האוכמניות ושוקולד הצ`יפס הלבן, ומקפלים בעזרת לקקן בעדינות לתוך התערובת.
  • 3 משמנים את תבניות המאפינס, יוצקים את התערובת עד ל- 3/4 מהגובה ומפזרים מעל מעט סוכר חום.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25-30 דקות או עד שמוכן. מתקבלים מאפינס אוכמניות פשוט טעימים בקלי קלות!
  • 5 בתיאבון חיוך

ניתן לערבב את כל המצרכים ידנית או במיקסר עם וו גיטרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 19.1% 9.7% 71%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב