דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז פטל ללא גלוטן
כזה בראוניז עוד לא טעמתם!
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 175 מעלות, ומשמנים את התבנית.
  • 2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והקקאו, ומניחים בצד.
  • 3 שמים את השוקולד בקערה וממיסים בשיטת בן-מארי.
  • 4 שמים בקערת המערבל את הביצים, המייפל, תמצית הוניל, שמן הקוקוס והתה, ומקציפים לבלילה תפוחה ובהירה. מוסיפים לאט ובעדינות את השוקולד ומערבבים עד לאיחוד.
  • 5 מוסיפים את המצרכים היבשים לבלילה ומערבבים ממש מעט, רק עד שנספג.
  • 6 יוצקים את העיסה לתבנית, מפזרים את הפטל מעל ואופים כ- 30 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא לח, וכאשר הקצוות מוכנים ומרכז העוגה עדיין מעט רוטט.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 20x16 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את התה בטעם פטל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 15.4% 14.4% 63.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב