דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בראוניז פטל ללא גלוטן
בראוניז פטל ללא גלוטן
כזה בראוניז עוד לא טעמתם!

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 175 מעלות, ומשמנים את התבנית.
  • 2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והקקאו, ומניחים בצד.
  • 3 שמים את השוקולד בקערה וממיסים בשיטת בן-מארי.
  • 4 שמים בקערת המערבל את הביצים, המייפל, תמצית הוניל, שמן הקוקוס והתה, ומקציפים לבלילה תפוחה ובהירה. מוסיפים לאט ובעדינות את השוקולד ומערבבים עד לאיחוד.
  • 5 מוסיפים את המצרכים היבשים לבלילה ומערבבים ממש מעט, רק עד שנספג.
  • 6 יוצקים את העיסה לתבנית, מפזרים את הפטל מעל ואופים כ- 30 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא לח, וכאשר הקצוות מוכנים ומרכז העוגה עדיין מעט רוטט.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 20x16 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את התה בטעם פטל.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות הודליה כצמן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)161326
חלבונים (גרם)3.08 6.24
פחמימות (גרם)1428
מתוכן סוכרים (גרם)3.78 7.66
שומנים (גרם)3.3 6.7
מתוכם שומן רווי (גרם)7.22 14.65
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)47.53 96.39
נתרן (מ"ג)96.69196.08
סיבים תזונתיים (גרם)1.37 2.78
מים (גרם)20.4341.43
ויטמין A (מק"ג)20.5941.75
ויטמין B (מ"ג)0.621.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.12
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.15
ויטמין B3 (מ"ג)0.20.4
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.5
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.5721.43
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.23
ויטמין C (מ"ג)2.464.98
ויטמין D (מק"ג)0.260.53
ויטמין E (מ"ג)0.270.54
ויטמין K (מק"ג)1.022.08
סידן (מ"ג)18.2637.03
ברזל (מ"ג)0.761.55
מגנזיום (מ"ג)19.2439.02
זרחן (מ"ג)67.37136.62
אבץ (מ"ג)0.721.45
אשלגן (מ"ג)83.82169.97
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.661.35
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.61.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.162.35
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.132.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 15.4% 14.4% 63.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.