דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת טורט פשוטה
עוגת טורט של פעם
  • 1 להפריד את הביצים.
  • 2 להקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל לקצף קשה.
  • 3 לבחוש את השמן עם החלמונים ולהוסיף את גרידת התפוז. לשפוך את תערובת החלמונים אל קצף החלבונים לסירוגין עם הקמח (פעם מהחלמונים ופעם מהקמח) בתנועות עטיפה.
  • 4 לשמן את הסיר (סיר פלא) ולשפוך את הבלילה לתוכו.
  • 5 להניח את הסיר על להבה נמוכה כחצי שעה.
  • 6 לפתוח את המכסה ולבדוק אם העוגה מוכנה. אפשר גם לאפות בתנור רגיל בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר פלא.

שיטת ההכנה יכולה להיות גם אפייה במקום בישול על הגז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 16.5% 11.5% 71.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב