דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כוסות גבינה עם בננה ורוטב טופי
קינוח כוסות שלא כדאי לכם לפספס, צילום: שרון אונגר
  • 1 מעבדים בפולסים את כל מצרכי הקראמבל עד לקבלת בצק.
  • 2 מהדקים את הבצק לתבנית אפייה לעובי של חצי ס"מ.
  • 3 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות, מוציאים מהתנור, מקררים ומפוררים עם הידיים.
  • 4 מקציפים את השמנת עם הסוכר והפודינג עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את הגבינה הלבנה והבננות המעוכות, ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • 5 מרכיבים את כוסות ההגשה: בתחתית כל כוס שמים 2 כפות קראמבל, מעל מזלפים את הקרם (המלית) ומעל רוטב טופי ו- 2 פרוסות בננה. אפשר לקשט מעל גם עם מעט קראמבל נוסף.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר ומעבד מזון.

הערך התזונתי לא כולל את ממרח הטופי. שיטת ההכנה כוללת אפייה וטחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 34.8% 9.3% 54.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב