דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 466 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סושי קטוגני
סושי ללא אורז במיוחד לקטוגנים
  • 1 תחילה להכין את החביתה, היא צריכה להתקרר ולהיות בטמפרטורת החדר - אחרת האצה תיהרס ולא תתגלגל מהחום.
  • 2 לפרוס את החביתה לפרוסות דקות, לנקות את הירקות, לייבש ולפרוס לפרוסות דקות גם כן.
  • 3 על השיש להניח מחצלת ועליה אצת נורי, על האצה לסדר בסדר הכתוב לקבלת מראה סושי כמו בתמונה: 2 רצועות גבינה בבחירה אישית, 2 רצועות סלמון מעושן, 2 רצועות חביתה, רצועות אבוקדו, רצועות מלפפון, וגבעול בצל ירוק, ולגלגל הכל יחד. חשוב להדק בזמן הגלגול אחרת הסושי יתפרק בחיתוך.
  • 4 לאחר הגלגול, לתת לסושי לעמוד בטמפרטורת החדר למשך כ- 30-40 דקות או במקרר למשך כ- 20 דקות כדי שהחיתוך ייצא מושלם. לאחר מכן, לחתוך בעזרת סכין חדה ונקייה. מתקבל סושי קטוגני טעים בטירוף ששווה את ההכנה.
  • 5 ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים, מכוסה או בקופסא.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לעשות שימוש בכל גבינה אחרת שאוהבים.

ציוד נדרש: מחצלת להכנת סושי.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 42.1% 42.1% 10.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.79 (0.88 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב