גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח אסיאתי | » | סושי קטוגני |
2 מנות/יחידות, 466 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: מחצלת להכנת סושי.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
המתכון באדיבות אולה אדר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 826 | 177 |
חלבונים (גרם) | 60.28 | 12.94 |
פחמימות (גרם) | 16 | 3 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.92 | 0.63 |
שומנים (גרם) | 60.28 | 12.94 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 13.06 | 2.8 |
כולסטרול (מ"ג) | 496.17 | 106.47 |
נתרן (מ"ג) | 1,981 | 425.06 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 7.04 | 1.51 |
מים (גרם) | 199.15 | 42.74 |
ויטמין A (מק"ג) | 187.62 | 40.26 |
ויטמין B (מ"ג) | 5.7 | 1.22 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.15 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.58 | 0.12 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.82 | 0.39 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.62 | 0.56 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.39 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 139.14 | 29.86 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 1.13 | 0.24 |
ויטמין C (מ"ג) | 17.09 | 3.67 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.75 | 0.16 |
ויטמין E (מ"ג) | 3.01 | 0.65 |
ויטמין K (מק"ג) | 108.3 | 23.24 |
סידן (מ"ג) | 792.91 | 170.15 |
ברזל (מ"ג) | 2.79 | 0.6 |
מגנזיום (מ"ג) | 49.5 | 10.62 |
זרחן (מ"ג) | 239.12 | 51.31 |
אבץ (מ"ג) | 1.77 | 0.38 |
אשלגן (מ"ג) | 715.08 | 153.45 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 3.78 | 0.81 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.21 | 0.05 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 3.39 | 0.73 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 13.68 | 2.94 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 12.74 | 2.73 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם