גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח אסיאתי | » | סושי קטוגני |
2 מנות/יחידות, 466 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: מחצלת להכנת סושי.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
המתכון באדיבות אולה אדר
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 826 | 177 |
| חלבונים (גרם) | 60.28 | 12.94 |
| פחמימות (גרם) | 16 | 3 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 2.92 | 0.63 |
| שומנים (גרם) | 60.28 | 12.94 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 13.06 | 2.8 |
| כולסטרול (מ"ג) | 496.17 | 106.47 |
| נתרן (מ"ג) | 1,981 | 425.06 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 7.04 | 1.51 |
| מים (גרם) | 199.15 | 42.74 |
| ויטמין A (מק"ג) | 187.62 | 40.26 |
| ויטמין B (מ"ג) | 5.7 | 1.22 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.15 | 0.03 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.58 | 0.12 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 1.82 | 0.39 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 2.62 | 0.56 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.39 | 0.08 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 139.14 | 29.86 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 1.13 | 0.24 |
| ויטמין C (מ"ג) | 17.09 | 3.67 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.75 | 0.16 |
| ויטמין E (מ"ג) | 3.01 | 0.65 |
| ויטמין K (מק"ג) | 108.3 | 23.24 |
| סידן (מ"ג) | 792.91 | 170.15 |
| ברזל (מ"ג) | 2.79 | 0.6 |
| מגנזיום (מ"ג) | 49.5 | 10.62 |
| זרחן (מ"ג) | 239.12 | 51.31 |
| אבץ (מ"ג) | 1.77 | 0.38 |
| אשלגן (מ"ג) | 715.08 | 153.45 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 3.78 | 0.81 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.21 | 0.05 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 3.39 | 0.73 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 13.68 | 2.94 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 12.74 | 2.73 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם