דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל התבניות האישיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגות גבינה אישיות עם בננות מקורמלות
קינוח אישי פשוט מושלם
  • הכנת הבסיס:
  • 1 טוחנים את גביעי הגלידה לפירורים גסים.
  • 2 ממיסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 3 משטחים בתבניות, בערך 2 כפיות למנה. יש ליצור תחתית אחידה.
  • 4 מעבירים למקפיא עד השימוש.
  • שכבת הגבינה:
  • 1 בקערה שמים את המסקרפונה ופותחים אותה מעט עם מטרפה לקבלת מרקם רך.
  • 2 מוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד הקמח, ומערבבים היטב.
  • 3 מוסיפים את הקמח וטורפים קלות עד לקבלת בלילה אחידה בלבד.
  • 4 מעבירים לשקית זילוף ומחלקים לתבניות, ממלאים עד 3/4 מהגובה.
  • 5 מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 20-25 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עוד מעט רוטט.
  • 6 מוציאים מהתנור, מקררים לטמפרטורת החדר ומעבירים ללילה במקרר.
  • הכנת הבננות המקורמלות:
  • 1 חותכים את הבננות לפרוסות (לא דקות כדי שלא תימעכנה בקרמל).
  • 2 הכנת הקרמל: מחממים בסיר קטן את החלב עד לסף רתיחה ומניחים בצד.
  • 3 בסיר רחב ממיסים את הסוכר על אש בינונית - אין לערבב את הסוכר עם כף מתכת, רק עם כף עץ.
  • 4 לאחר המסה מלאה של הסוכר והגעה לצבע הרצוי (חום בהיר), מוסיפים בזהירות את החלב החם. הכל יהפוך לגוש ויקפוץ - בשלב הזה יש לערבב מהר ובזהירות על אש נמוכה עד שמגיעים למרקם אחיד. מכבים את האש, מוסיפים את החמאה ומערבבים לאיחוד.
  • 5 מוסיפים את הבננות ומערבבים בעדינות ובזהירות (לא למעוך אותם).
  • 6 מחזירים לאש לרתיחה תוך כדי ערבוב ומעבירים לקירור.
  • ההגשה:
  • 1 מניחים 2 כפות בננות מקורמלות על כל עוגה (מומלץ להניח את הבננות סמוך לזמן האכילה). מתקבל קינוח פשוט נפלא!
  • 2 מגישים ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 10 תבניות אישיות לעוגה בקוטר 7 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה, חימום במיקרוגל, הקפאה ובישול. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור העוגה למשך הלילה במקרר. העוגות נשמרות במקרר 3-4 ימים בקופסא סגורה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 22.3% 11.7% 64.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב