מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 415 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
בדיוק מה שאתם צריכים לארוחת הצהריים
- 1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הקבבונים, מכדררים לקבבונים קטנים ומניחים במקרר. בינתיים עוברים להכנת הרוטב...
- 2 מטגנים את הבצל בשמן בסיר שטוח עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת. מוסיפים את העגבניות, מבשלים כמה דקות ומוסיפים את התבלינים.
- 3 מערבבים ומבשלים במשך כ- 10 דקות על אש בינונית.
- 4 מוסיפים את המים וגרגירי החומוס, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- 5 מכבים את האש, מוסיפים את הקבבונים בעדינות למטבוחה שלנו ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות צלזיוס למשך כ- 25 דקות או עד שהרוטב מצטמצם והקציצות זהובות.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מי שרוצה יכול להוסיף גם פלפל חריף כמובן.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.7% |
31.8% |
30.9% |
29.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב