דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 299 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שווארמה דג
מנת שווארמה דג קלה ומהירה, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לחתוך את פילה הדג לרצועות, לתבל בתערובת התיבול לשווארמה, המלח והפלפל השחור, ולהניח בצד לספיגת טעמים. שימו לב: יש לוודא שאין בפילה קוצים בטעות וכי פילה הדג צריך להיות ללא עור.
  • 2 לחמם את שמן הזית במחבת ולטגן את רצועות הבצל עד להזהבה קלה.
  • 3 להוסיף את חתיכות הדג המתובלות ולהמשיך לטגן כ- 3 דקות (זהירות שלא לייבש את הדג).
  • 4 הרכבת מנת שווארמה דג בפיתה: לפתוח כיס בפיתה, למלא בשווארמה מדג בורי עם הבצל המטוגן, לזלף בפנים טחינה, עמבה, סלט בצל בסומאק ופטרוזיליה קצוצה. מתקבלת שווארמה דג פשוט מושלמת שאנחנו בטוחים שתאמצו!
  • 5 להגיש חם ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין שווארמה דג גם מפילה דג לברק, פילה מוסר ים, פילה דג לוקוס, פילה דג אמנון או כל דג לבן שאוהבים.

הערך התזונתי לא כולל את הפיתה עם התוספות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 36.1% 55.5% 7.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב