דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אמסטרדם ביתיות
עוגיות אמסטרדם שכדאי לאמץ, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לערבב יחד בקערה את החמאה המומסת ביחד עם הסוכר הלבן והסוכר החום (בשלב זה ניתן להוסיף גם את השוקולד המריר המומס).
  • 2 להוסיף את הביצים ותמצית הוניל, לערבב, להוסיף את כל שאר המצרכים היבשים ולהמשיך לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהעביר למקרר למנוחה של כחצי שעה עד שעה להתייצבות.
  • 4 בעזרת כף רגילה או כף גלידה לקחת כמות שווה בכל פעם מהבצק, לשטח מעט בידיים, להטמיע במרכז את השוקולד הלבן, לסגור לצורת כדור ולהניח את העוגיות במרווחים אחת מהשנייה (הן מתפשטות באפייה) על תבנית המרופדת בנייר אפייה.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 10-12 דקות (תלוי בתנור, להימנע מאפיית יתר). לצנן מעט להתייצבות ולטרוף! מתקבלות עוגיות אמסטרדם טעימות וממכרות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
שימו לב: שוקולד צ`יפס לבן נוטה לא להיות מומס לאחר האפייה. רצוי להשתמש בשוקולד לבן באיכות גבוהה. ניתן להיעזר במיקסר עם וו גיטרה וניתן לערבל בעזרת מטרפה.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה או מטרפה, רשת צינון.

מומלץ להרטיב מעט את הידיים טרם העבודה עם הבצק. מומלץ להתענג על עוגיות אמסטרדם חמות אז תצננו רק כמה דקות אחרי האפייה. ניתן לחמם במיקרוגל או בטוסטר אובן במידה והן מתקררות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 22.9% 7.3% 68.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב