דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 322 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הפסטה
  • פסטה - שקית (500 גרם)
    בכל צורה שאוהבים
  • שמן קנולה - כף (10 מ"ל)
  • הבולונז
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    קצוצים
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון
  • בשר בקר טחון - 500 גרם
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    חתוכים לרצועות או לקוביות
  • פפריקה - כף שטוחה
    מתוקה בשמן
  • מלח - כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    גרוס
  • רסק עגבניות - 4 כפות - סה"כ (172 גרם)
    גדושות
  • מים - 4 כוסות - סה"כ (960 מ"ל)
    רותחים

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטה בולונז קלה להכנה
פסטה בולונז לארוחת הצהריים
  • 1 למלא סיר עמוק במים, להוסיף את השמן ולהביא לרתיחה. להוסיף את הפסטה ולבשל עד שמוכן.
  • 2 לסנן את הפסטה ולשטוף אותה תחת הברז.
  • 3 לטגן בסיר סוטאז` רחב את הבצלים הקוצים בשמן עד להזהבה, להוסיף את הבשר הטחון, הגזר, הפפריקה, המלח, הפלפל השחור ורסק העגבניות, לערבב היטב ולטגן הכל יחד למשך כ- 3 דקות.
  • 4 להוסיף את המים הרותחים, להביא לרתיחה, לתקן טעמים, להוסיף את הפסטה המבושלת ולערבב בזהירות (להוסיף מים לפי הצורך).
  • 5 להמשיך לבשל למשך כ- 5 דקות נוספות ולהגיש חם! מתקבלת פסטה בולונז ממש טעימה!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם מעט חריף לפי הטעם, שום וכל מה שאוהבים.

ציוד נדרש: סיר עמוק לפסטה, סיר סוטאז` רחב ומסננת.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 12.7% 25.6% 60.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב