דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 242 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה פילו גבינות מלוח
מה דעתכם על מאפה השבלול שלי?
  • 1 מערבבים בקערה את כל מצרכי המילוי (ניתן גם לטחון את התערובת בפולסים במעבד מזון), ומעבירים את התערובת אל שקית זילוף עם פתח לא גדול מדי.
  • 2 לוקחים דף פילו, מניחים על משטח העבודה ומברישים בשמן (את שאר דפי הפילו מכסים בינתיים במגבת עד לבורקס הבא בתור).
  • 3 מזלפים פס יפה של מילוי לרוחב דף הפילו ומגלגלים לסגירה של בורקס (אחרי גילגול אחד מקפלים גם מהצדדים).
  • 4 מניחים את הבורקס בתבנית משומנת (או על נייר אפיה משומן בתבנית), מברישים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שהבורקסים משחימים יפה (גם מלמטה). אני הצמדתי את הבורקסים בתבנית ויצרתי צורת שבלול. מתקבל בורקס פילו גבינות פשוט טעים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 21.3% 26.4% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב