דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 325 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל תפו"א ועוף
  • 1 מחממים סוטאז` (סיר עמוק ורחב) עם כ- 1/4 כוס שמן זית ומוסיפים כ- 4 תפוחי אדמה פרוסים לריבועים.
  • 2 מערבבים ומכסים במכסה, למשך כ- 10 דקות וכל מספר דקות לערבב את תפוחי האדמה עד שמזהיבים.
  • 3 מוציאים את תפוחי האדמה לצלחת, ושמים באותו סיר עם אותו שמן כ- 1 ק"ג חלקי עוף שייובשו והומלחו קודם לכן (2 כרעיים ו- 2 שוקיים.
  • 4 מטגנים על כל צד כ- 5 דקות עם מכסה סגור עד להזהבה.
  • 5 מחזירים את תפוחי האדמה לסיר יחד עם העוף, מוסיפים 2 שיני שום פרוסים דק, מפלפלים וממליחים מעל ומוסיפים 3/4 כוס מים.
  • 6 מכסים את הסיר ומנמיכים את האש לבינונית נמוכה למשך 20-25 דקות.
  • 7 מורידים את הסיר מהאש, בודקים שתפוחי האדמה והעוף רכים והתבשיל מוכן.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סוטאז` (סיר עמוק ורחב).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 24.3% 48.4% 25%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב