דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 510 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בתנור ברוטב שילדים אוהבים
עוף לארוחת צהריים במיוחד לילדים
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
  • 2 בקערה מערבבים יחד את הסילאן, הטריאקי, השמן והתבלינים ליצירת משרה, מוסיפים את חלקי העוף ומערבבים היטב.
  • 3 כשהבצל מזהיב מטגנים גם את חלקי העוף על צד העור עד להזהבה.
  • 4 למשרה שנשאר בקערה מוסיפים את תפוח האדמה והגזר, מערבבים, מוסיפים לסיר, מסדרים יפה, מוסיפים את המים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 230 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 5 מוציאים את העוף מהתנור, מפזרים מעט פטרוזיליה טרייה ואוכלים עם איזו תוספת שאוהבים. מתקבל עוף בתנור ברוטב שילדים אוהבים עם סילאן, טריאקי ומגוון ירקות!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 19% 56.9% 21.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב