דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת מיץ תפוזים בחושה
אחת מעוגות התפוזים הטעימות שתכינו
  • 1 לשבור לקערה את הביצים, להוסיף את הסוכר ולטרוף מעט עם מטרפה ידנית. להוסיף את השמן, מיץ התפוזים וגרידת התפוז, לערבב, להוסיף את הקמח ואבקת האפייה, ולערבל עוד מעט.
  • 2 לשמן היטב את תבנית האפייה (ראו "ציוד נדרש"), להעביר את תערובת העוגה לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שהעוגה מוכנה.
  • 3 לערבב היטב את כל מצרכי הסירופ, לחמם במיקרוגל למשך כדקה וחצי ולערבב היטב שוב.
  • 4 מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור למזוג את סירופ התפוזים על העוגה, לקרר, לפדר באבקת סוכר ולעטוף היטב. מתקבלת עוגת מיץ תפוזים בחושה פשוט טעימה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצלחתה של העוגה תלויה אם תשתמשו במיץ תפוזים טרי בלבד.

ציוד נדרש: תבנית עגולה 24 ס"מ/תבנית קוגלהוף (עם החור) או 2 תבניות אינגליש קייק. כוס חד פעמית לשתייה קרה (כוס מדידה 200 מ"ל).

שיטת ההכנה כוללת גם חימום במיקרוגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 26% 8.6% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב