דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 349 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אורז אדום עם נקניקיות ושעועית ירוקה
תבשיל טעים ומהיר לצהריים
  • 1 מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את האורז והתבלינים, מערבבים למשך כ- 2 דקות, מוסיפים את רסק העגבניות, הקטשופ והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה למשך כ- 15 דקות נוספות.
  • 2 "פותחים" ומאווררים את האורז (בעזרת מזלג) ונותנים לו לנוח.
  • 3 בזמן בישול האורז מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את הנקניקיות והשעועית הירוקה, מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב, מטגנים במשך כ- 5 דקות, מוסיפים לסיר האורז, מערבבים וזהו - מוכן!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. לילדים מומלץ לחתוך את הנקניקיות לאורך ולא לטבעות כמובן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 20.9% 18.6% 57.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב