דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כדורי הארנצ`יני)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ארנצ`יני פתיתים
לא תאמינו כמה שזה טעים
  • 1 חותכים את הפטריות לקוביות ומטגנים בחמאה.
  • 2 מוסיפים את הפתיתים, המים הרותחים והמלח, ומבשלים במשך כ- 7 דקות.
  • 3 לאחר שהמים התאדו מוסיפים לתוך הסיר את הביצים והגבינה, ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה.
  • 4 מכניסים את הפתיתים למקפיא למשך כ- 45 דקות.
  • 5 לאחר ההקפאה יוצרים כדורים, טובלים בביצה טרופה ובפירורי פנקו, ומטגנים בשמן עמוק.
  • 6 מתקבל ארנצ`יני פתיתים מושלם שמומלץ להגיש על מצע של רוטב רוזה ועלי בזיליקום.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בארנצ`יני לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק. שיטת ההכנה כוללת בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 20.8% 17.5% 58.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב