דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 496 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג סלמון ברוטב פיקנטי
  • 1 חותכים את העגבניות, הפלפל החריף, הלימון והפלפל האדום לקוביות קטנות.
  • 2 יוצקים לסיר את קופסת העגבניות המרוסקות, השמן, התבלינים והירקות החתוכים.
  • 3 קוצצים פטרוזיליה (צרור) ובזיליקום (5 כפות) ומוסיפים לתערובת.
  • 4 מבשלים על אש נמוכה את התערובת כחצי שעה.
  • 5 מוסיפים את הדגים (5 נתחי פילה סלמון טריים) ומבשלים עוד 10-15 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 30.3% 34.8% 30%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב