דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 496 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את העגבניות, הפלפל החריף, הלימון והפלפל האדום לקוביות קטנות.
  • 2 יוצקים לסיר את קופסת העגבניות המרוסקות, השמן, התבלינים והירקות החתוכים.
  • 3 קוצצים פטרוזיליה (צרור) ובזיליקום (5 כפות) ומוסיפים לתערובת.
  • 4 מבשלים על אש נמוכה את התערובת כחצי שעה.
  • 5 מוסיפים את הדגים (5 נתחי פילה סלמון טריים) ומבשלים עוד 10-15 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)38277
חלבונים (גרם)25.96 5.23
פחמימות225
מתוכן סוכרים (גרם)8.92 1.8
שומנים (גרם)22.58 4.55
מתוכם שומן רווי (גרם)3.25 0.65
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.01
כולסטרול (מ"ג)60.48 12.19
נתרן (מ"ג)946.9190.91
סיבים תזונתיים (גרם)3.63 0.73
מים (גרם)365.1373.61
ליקופן (מ"ג)7.321.48
ויטמין A (מק"ג)254.8351.38
ויטמין B (מ"ג)13.62.74
ויטמין B1 (מ"ג)0.480.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.05
ויטמין B3 (מ"ג)9.841.98
ויטמין B5 (מ"ג)1.890.38
ויטמין B6 (מ"ג)1.020.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)111.722.52
ויטמין B12 (מק"ג)2.690.54
ויטמין C (מ"ג)195.7939.47
ויטמין E (מ"ג)4.370.88
ויטמין K (מק"ג)8,6891,752
סידן (מ"ג)85.1517.17
ברזל (מ"ג)4.110.83
מגנזיום (מ"ג)73.5514.83
זרחן (מ"ג)342.3969.03
אבץ (מ"ג)1.180.24
אשלגן (מ"ג)1,179237.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)7.361.48
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)1.050.21
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.810.57
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)10.712.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)8.261.67

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 30.3% 34.8% 30%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.