דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 462 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אורז עם עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד בתנור
ארוחת צהריים שילדים אוהבים
  • 1 שמים את האורז, תפוחי האדמה, הבצל וחזה העוף בקערה.
  • 2 מוסיפים את המלח, תיבול גריל העוף והשמן, מערבבים היטב, מעבירים לסיר שיכול להיכנס לתנור או תבנית אפייה מתאימה ומוזגים מעל את המים.
  • 3 מרטיבים נייר אפייה, סוחטים ומניחים מעל לסיר או לתבנית, סוגרים היטב עם נייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 4 מוציאים מהתנור, מערבבים בעדינות ובזהירות ומכניסים שוב לתנור לאפייה של כ- 10 דקות נוספות בחום של 250 מעלות לקבלת קריספיות וצבע יפה. ניתן לפזר לפני ההגשה מעט פטרוזיליה קצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם פלפל שחור גרוס.

ציוד נדרש: סיר שניתן לאפות איתו או תבנית אפייה מתאימה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 6.2% 26.9% 63.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב