דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת תותים וקצפת
אחת הרולדות המפנקות לסופ"ש
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 לטרוף בקערה את החלמונים (הצהובים) ביחד עם 1/4 כוס סוכר וסוכר הוניל למשך כדקה-שתיים. להוסיף את הקורנפלור והקמח, ולהמשיך לטרוף עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה.
  • 3 לערבל במיקסר עם בלון הקצפה את החלבונים (הלבנים) על מהירות בינונית למשך כ- 2 דקות עד שמתקבל קצף חלבונים לבנבן. להוסיף את יתרת הסוכר (3/4 כוס) - בכל כמה שניות להוסיף כף סוכר בהדרגה. להגביר את מהירות המיקסר למקסימום ולהמשיך להקציף כ- 2-3 דקות נוספות עד לקבלת קצף יציב ורך.
  • 4 להוסיף 1/3 מכמות קצף החלבונים אל תערובת החלמונים בקערה ולטרוף. להוסיף את שאר קצף החלבונים ולערבב בעדינות עד שהתערובת הופכת לאחידה ללא פסים לבנים של קצף חלבונים.
  • 5 לרפד תבנית תנור בנייר אפייה ולשמן היטב. למזוג את הבלילה אל התבנית וליישר. לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 15 דקות או עד שהבלילה תפוחה ושחומה. להוציא לצינון קל מחוץ לתנור, לאחר מכן להפוך את הרולדה על נייר אפייה משומן חדש ולקלף את נייר האפייה הישן. להניח בצד.
  • 6 להקציף במיקסר את השמנת המתוקה ביחד עם אבקת הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קצף יציב. למרוח את הקצפת על הרולדה (לא בשוליים) ולפזר מעל את קוביות התותים.
  • 7 לגלגל בעדינות לרולדה, להניח על מגש נאה, לקשט בתותים פרוסים לאורך ולפדר באבקת סוכר לפי הטעם. מתקבלת רולדת תותים וקצפת פשוט מושלמת לאירוח!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר, תבנית האפייה של התנור,

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 19.2% 9.3% 70%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב