דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות רד וולווט
העוגיות האדומות הכי טעימות בעולם
  • 1 בקערה גדולה (שיהיה נוח לערבב) ממיסים את החמאה עד להמסה מלאה.
  • 2 מוסיפים את הסוכר החום, הסוכר הלבן והביצים, ומערבבים הכל עד לקבלת תערובת אחידה בעזרת מטרפה או כף לבלילה רטובה וסמיכה.
  • 3 מוסיפים פנימה גם את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה וצבע המאכל האדום.
  • 4 מערבבים עד לקבלת בצק דביק וסמיך מאוד.
  • 5 מעבירים את הבצק לניילון נצמד, עוטפים היטב ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות או שעה אחת למקפיא. חצי שעה לפני הוצאת הבצק לעבודה מדליקים את התנור לחום של 190 מעלות חום עליון-תחתון (לא טורבו).
  • 6 מחלקים את הבצק ל- 8 חלקים שווים עד כמה שניתן, מרטיבים מעט את הידיים במים כדי שהבצק לא יידבק ומכל חלק בצק יוצרים פיתה על כף היד, מכניסים לבפנים פרלין שוקולד או 2 קוביות שוקולד לבן, סוגרים את הכל ומכדררים לכדור.
  • 7 מעבירים כל כדור בצק לשקע תבנית הסיליקון או לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים בין עוגייה לעוגייה (חשוב לרווח - העוגיות מאוד מתפשטות באפייה).
  • 8 אופים בתנור שחומם מראש למשך 12 דקות בדיוק (ולא דקה אחת יותר!).
  • 9 מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להצטנן כ- 10 דקות אחרת הן תתפרקנה כשהן חמות. מתקבלות עוגיות רד וולווט פשוט מושלמות וממכרות! מגישים אותן במצב חמים ומתענגים.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשמור את העוגיות מכוסות בטמפרטורה החדר ולפני ההגשה לחמם במיקרוגל למשך כמה שניות להמסה של השוקולד.

ציוד נדרש: קערה גדולה, ניילון נצמד, תבנית שקעים מסיליקון (לא חובה).

הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל האדום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 19% 7.9% 72.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב