דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 572 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף מטוגן עם גמבות ועגבניות
  • 1 לחמם במחבת גדולה שמן ולטגן את הכרעיים משני הצדדים.
  • 2 את הגמבות לחתוך לרצועות, את העגבניות לרבעים ולהוסיף לעוף.
  • 3 לתבל בכל התבלינים היבשים.
  • 4 לשפוך מעל מיץ מלימון אחד.
  • 5 לבשל על אש בינונית עוד כחצי שעה (אין צורך להוסיף לכרעיים נוזלים, הם מוציאים מספיק נוזלים בעת הבישול).
  • 6 בתיאבון...
טיפ למתכון
מצויין עם אורז בסמטי לבן ותפוחי אדמה בתנור.

הכוונה במצרכים לעגבניות טריות ולפלפלים טריים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 22.2% 67.1% 9.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב