מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 369 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מומלץ להגיש לצד תוספת שעועית ירוקה מוקפצת
- 1 ממליחים את נתחי פילה הסלמון במלח גס ומניחים בצד למשך כחצי שעה. שוטפים מהמלח וסופגים את הנוזלים בעזרת נייר סופג. מחממים את התנור לחום של 250 מעלות טורבו.
- 2 מקמחים את נתחי הסלמון ומנערים משאריות קמח (אמורה להישאר שכבה דקה של קמח). מניחים את נתחי הסלמון בתבנית אפייה.
- 3 טוחנים את הבזיליקום עם שמן הזית ושאר המרכיבים, מורחים על נתחי הדגים ומוזגים עליהם את שאר התערובת שנשארה.
- 4 צולים בתנור החם בחלק העליון למשך כ- 8 דקות על מצב טורבו, לאחר מכן מעבירים למצב גריל וצולים כ- 6 דקות נוספות.
- 5 מוציאים מהתנור ומורחים מעל שמן זית לטעם מודגש נוסף ומראה מושלם. מתקבלת מנת פילה סלמון ברוטב פסטו שיכולה להוות מנת פתיחה טעימה במיוחד לארוחה!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לרוטב הפסטו גם אגוזי מלך, צנוברים או פיסטוקים לפי הטעם.
ציוד נדרש: מעבד מזון/בלנדר איכותי.
הערך התזונתי לא כולל את המלחת וקימוח פילה הסלמון ואת זילוף שמן הזית מעל לאחר הצלייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.8% |
51.8% |
43.6% |
3.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב