דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

19 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (18-20 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת אלפחורס
אלפחורס כעוגה זה חידוש (:
  • 1 מערבבים היטב בקערה אחת את כל המרכיבים הרטובים, מוסיפים אל הקערה את כל המרכיבים היבשים לפי הסדר וממשיכים לערבב היטב.
  • 2 משמנים היטב תבנית גבוהה ויוצקים לתוכה את בלילת העוגה.
  • 3 מוזגים מעל את ריבת החלב ומפזרים את הקוקוס הטחון (לא מערבבים!).
  • 4 אופים את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 45 דקות (תלוי בסוג התנור, קיסם הננעץ בעוגה צריך לצאת יבש), ומצננים על השיש.
  • 5 מחלצים את העוגה מהתבנית לאחר הצינון, מפדרים באבקת סוכר ומורחים/מזלפים עוד ריבת חלב על כל פרוסת עוגה בעת ההגשה (מומלץ). מתקבלת עוגת אלפחורס קלה להכנה וטעימה בטירוף!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה של עוגות בחושות מאלומיניום בקוטר 22 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 32.2% 7.4% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב