דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה וג`לי תותים
עוגת התותים של פעם - הכי טעימה שיש!
  • 1 מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים, ולאחר מכן מקציפים את החלבונים הלבנים עם הסוכר.
  • 2 לאחר ההקצפה מוסיפים את החלמונים ואת הקמח וסוכר הוניל, ומערבבים שוב.
  • 3 מעבירים את התערובת אל תבנית משומנת, אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות ומצננים.
  • 4 בינתיים, מקציפים את השמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג הוניל עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים את הסוכר והגבינה הלבנה, ומערבבים עד לאיחוד.
  • 5 מעבירים את תערובת המלית מעל הטורט (שעבר צינון קל) ומכניסים לקירור של כ- 8 שעות לפחות עד להתייצבות המלית.
  • 6 פורסים חצאי תות ומניחים מעל העוגה. מכינים את הג`לי תות ע?פ הוראות היצרן, מוזגים מעל התותים ומכניסים לקירור נוסף. מתקבלת עוגת ג`לי תותים מפנקת וטעימה במיוחד!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה לעוגה.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה וקירור. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 19.4% 13.4% 64.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב