דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם תותים
  • 1 את כל חומרי הבצק לשים בקערה, ללוש לבצק אחיד (הסוכר מתחלק בין שלושת הקבוצות - 2 כפות (30 גרם) לבצק, 1.25 כוסות סוכר (223.75 גרם) לעוגה וכוס סוכר (179 גרם) לקרם).
  • 2 לשטח את הבצק על תבנית אפייה משומנת מספר 28 ולחורר במזלג.
  • 3 להקציף 6 חלבונים ולהוסיף כוס ורבע סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
  • 4 בקערה נפרדת לשים: חלמונים, כף שמן, גבינה לבנה, שקית סוכר וניל וקורנפלור. לערבב.
  • 5 לשפוך את החלבונים המוקצפים לקערת הגבינה ולערבב היטב בתנועות קיפול.
  • 6 לשפוך הכל על הבצק.
  • 7 לחמם תנור ל- 180 מעלות, להכניס את העוגה, לאפות 10 דקות ולאחר מכן להוריד ל- 160 מעלות למשך שעה.
  • 8 לא לפתוח את התנור בזמן האפייה ולא להוציא את העוגה מהתנור עד לצינון מלא!
  • 9 להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וחלב לקרם אחיד ולקראת הסוף להוסיף את הסוכר (כוס).
  • 10 למרוח את הקרם על העוגה ומסביבה ומעל לסדר את התותים.
  • 11 בתיאבון!
טיפ למתכון
בכדי שהעוגה תישאר גבוהה ולא "תתפוצץ" בתנור, יש לשים תבנית עם כוס מים רותחים מתחת לעוגה בזמן האפייה.

ציוד נדרש: תבנית אפיה קפיצית מספר 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 22.1% 11.6% 65.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב