דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות גבינה ותירס מטוגנות
לביבות גבינה מטוגנות שכדאי לאמץ
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי הלביבות.
  • 2 בעזרת ידיים רטובות ליצור לביבות שוות בגודלן, לטבול בקערת פירורי לחם ולשטח מעט.
  • 3 לחמם היטב את השמן במחבת (שימו לב: הכמות במצרכים הינה כמות מוערכת שנספגת בטיגון, יש להשתמש בכמות שמן לפי הצורך לטיגון רגיל), ולטגן את הלביבות משני הצדדים עד להזהבה.
  • 4 להניח על נייר סופג, להגיש לצד שמנת חמוצה מעורבבת עם חצי מיכל יוגורט ולפזר מעל בצק ירוק קצוץ. מתקבלות לביבות גבינה ותירס מושלמות!
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכמות שמן לטיגון רגיל לפי הצורך. במתכון זה מתאים להשתמש אך ורק בפירורי לחם רגילים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 29.6% 34.1% 33.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב