דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות גבינה ותירס מטוגנות
לביבות גבינה ותירס מטוגנות
לביבות גבינה ותירס מטוגנות
לביבות גבינה מטוגנות שכדאי לאמץ

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי הלביבות.
  • 2 בעזרת ידיים רטובות ליצור לביבות שוות בגודלן, לטבול בקערת פירורי לחם ולשטח מעט.
  • 3 לחמם היטב את השמן במחבת (שימו לב: הכמות במצרכים הינה כמות מוערכת שנספגת בטיגון, יש להשתמש בכמות שמן לפי הצורך לטיגון רגיל), ולטגן את הלביבות משני הצדדים עד להזהבה.
  • 4 להניח על נייר סופג, להגיש לצד שמנת חמוצה מעורבבת עם חצי מיכל יוגורט ולפזר מעל בצק ירוק קצוץ. מתקבלות לביבות גבינה ותירס מושלמות!
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. יש להשתמש בכמות שמן לטיגון רגיל לפי הצורך. במתכון זה מתאים להשתמש אך ורק בפירורי לחם רגילים.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני קונאשוילי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)230175
חלבונים (גרם)14.42 10.94
פחמימות (גרם)1411
מתוכן סוכרים (גרם)1.84 1.4
שומנים (גרם)12.54 9.51
מתוכם שומן רווי (גרם)4.96 3.76
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.270.2
כולסטרול (מ"ג)71.29 54.09
נתרן (מ"ג)533.93405.1
סיבים תזונתיים (גרם)1.17 0.89
מים (גרם)16.5912.59
ויטמין A (מק"ג)29.7422.56
ויטמין B (מ"ג)0.40.3
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.220.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.029.12
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.09
ויטמין C (מ"ג)2.21.67
ויטמין D (מק"ג)0.280.21
ויטמין E (מ"ג)0.170.13
ויטמין K (מק"ג)11.778.93
סידן (מ"ג)269.67204.61
ברזל (מ"ג)0.410.31
מגנזיום (מ"ג)7.25.46
זרחן (מ"ג)29.922.69
אבץ (מ"ג)0.210.16
אשלגן (מ"ג)44.2633.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.270.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.220.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.510.39
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.480.36

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 29.6% 34.1% 33.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.