דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות חלב במילוי מוצרלה
לחמניות חלב במילוי מוצרלה
לחמניות חלב במילוי מוצרלה
הלחמניות הכי טעימות שתכינו

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (כל לחמנייה במשקל של כ- 40 גרם)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 ללוש את כל מרכיבי הבצק למשך כ- 10 דקות. לאחר מכן, להתפיח את הבצק עד הכפלת הנפח למשך כשעה.
  • 3 לחלק את הבצק לכ- 22 כדורים שווים, לרדד כל כדור לאליפסה ארוכה ובעזרת גלגלת פיצה לחתוך פסים דקים בחצי מהאליפסה. להניח בקצה הלא חתוך חצי אצבע מוצרלה ולגלגל עד הסוף לכיוון הפסים החתוכים.
  • 4 להניח את הלחמניות בתוך תבנית שקעים או בתבנית התנור, ולהתפיח במשך כ- 40-45 דקות.
  • 5 לאחר ההתפחה להבריש בביצה הטרופה המעורבבת עם החלב, ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 20-25 דקות או עד להשחמה.
  • 6 לערבב את החמאה המומסת עם השום הכתוש, התימין, המלח והפלפל השחור, ולהבריש את הלחמניות מיד בתום האפייה. מתקבלות לחמניות חלב מושלמות עם גבינה מוצרלה בתוכן!
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מאיה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)165290
חלבונים (גרם)5.34 9.37
פחמימות (גרם)2035
מתוכן סוכרים (גרם)2.22 3.88
שומנים (גרם)6.97 12.23
מתוכם שומן רווי (גרם)4.2 7.36
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.280.49
כולסטרול (מ"ג)30.75 53.91
נתרן (מ"ג)306.77537.76
סיבים תזונתיים (גרם)0.24 0.42
מים (גרם)2.885.05
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)5.179.05
ויטמין B (מ"ג)0.260.45
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.18
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.6118.6
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.05
ויטמין C (מ"ג)1.763.09
ויטמין D (מק"ג)0.060.11
ויטמין E (מ"ג)0.030.06
ויטמין K (מק"ג)0.060.11
סידן (מ"ג)83.89147.06
ברזל (מ"ג)0.751.32
מגנזיום (מ"ג)0.771.34
זרחן (מ"ג)29.0650.95
אבץ (מ"ג)0.050.09
אשלגן (מ"ג)8.3714.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.110.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.110.19

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 21.5% 16.4% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?