דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (כל לחמנייה במשקל של כ- 40 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחמניות חלב במילוי מוצרלה
הלחמניות הכי טעימות שתכינו
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 ללוש את כל מרכיבי הבצק למשך כ- 10 דקות. לאחר מכן, להתפיח את הבצק עד הכפלת הנפח למשך כשעה.
  • 3 לחלק את הבצק לכ- 22 כדורים שווים, לרדד כל כדור לאליפסה ארוכה ובעזרת גלגלת פיצה לחתוך פסים דקים בחצי מהאליפסה. להניח בקצה הלא חתוך חצי אצבע מוצרלה ולגלגל עד הסוף לכיוון הפסים החתוכים.
  • 4 להניח את הלחמניות בתוך תבנית שקעים או בתבנית התנור, ולהתפיח במשך כ- 40-45 דקות.
  • 5 לאחר ההתפחה להבריש בביצה הטרופה המעורבבת עם החלב, ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 20-25 דקות או עד להשחמה.
  • 6 לערבב את החמאה המומסת עם השום הכתוש, התימין, המלח והפלפל השחור, ולהבריש את הלחמניות מיד בתום האפייה. מתקבלות לחמניות חלב מושלמות עם גבינה מוצרלה בתוכן!
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 21.5% 16.4% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב