מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 207 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל כוסמת מצוין לצהריים
- 1 בסיר רחב מחממים מעט את שמן הזית ומטגנים את הכוסמת והאטריות למשך כ- 5 דקות.
- 2 מוסיפים את הירקות והתיבול ומטגנים כ- 5 דקות נוספות.
- 3 מכסים הכל במים רותחים, מוסיפים את השעועית הירוקה המוקפאת, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים במכסה. מבשלים כ- 15 דקות או עד שהכוסמת נגיסה.
- 4 מגישים חם ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.3% |
6.1% |
13.2% |
72.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב