דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 406 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תפוחי אדמה ממולאים בשר טחון
התבשיל הכי טעים שתכינו לארוחת שישי
  • הכנת תפוחי האדמה הממולאים:
  • 1 מערבבים היטב את כל מצרכי המילוי בקערה.
  • 2 חותכים את תפוחי האדמה לרוחב לשני חצאים, ומרוקנים כל חצי תפוח אדמה בעזרת כפית/כף/סכין מתאימה.
  • 3 ממלאים את תפוחי האדמה במלית הבשר והאורז, ודוחסים את המלית פנימה. מהתערובת שתישאר לכם מגלגלים קציצות בגודל בינוני (אפשר גם למלא פלפל ירוק בתערובת הבשר שנותרה).
  • הכנת הרוטב והתבשיל:
  • 1 מחממים את השמן בסיר סוטאז` רחב ומטגנים את הבצל והשום במשך כ- 3-4 דקות (את השום לקראת הסוף). מוסיפים את העגבנייה והפלפל האדום, ממשיכים לטגן, מוסיפים את רסק העגבניות ושאר התבלינים וממשיכים לטגן עוד כ- 2 דקות.
  • 2 מסדרים בסיר את תפוחי האדמה הממולאים, מוזגים את המים (מוסיפים עוד במידת הצורך), מוסיפים גם את הקציצות, מנערים את הסיר היטב כך שכל הרוטב יתפזר ויעטוף את כל הממולאים, מכסים את הסיר ומבשלים כ- 40 דקות או עד שמוכן.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 20.1% 23.2% 51.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב