דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 168 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טונה צרובה ברוטב נאם פלה
מנה ראשונה תאילנדית מושלמת
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומניחים בצד.
  • 2 מחממים את שמן הזית במחבת ולצרוב את נתח הטונה למשך כ- 15 שניות מכל צד לקבלת "מסגרת" עשויה, אך שהדג יישאר נא מבפנים.
  • 3 מניחים את הטונה לצינון למשך דקה-שתיים, ופורסים אותה בעזרת סכין חדה מאוד לפרוסות בעובי של כס"מ וחצי.
  • 4 מסדרים את פרוסות הטונה על צלחת הגשה נאה, מוזגים מעל את רוטב הנאם פלה ומקשטים בצ`ילי חריף, בצל ירוק ופלחי תפוז. מגישים מיד ונהנים!
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 20.7% 38.4% 36%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב