מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 274 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
המק אנד צ`יז הכי טעים שתכינו
- 1 מבשלים את הפסטה בסיר לפי הוראות היצרן, ומחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
- 2 ממיסים את החמאה במחבת בינונית, מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים. מוסיפים את הקמח, מערבבים במהירות, מוסיפים את החלב בהדרגה ותוך כדי ערבוב מתמיד (כדי שלא ייווצרו גושי קמח) וממשיכים לערבב עד שמתקבל מעין רוטב ללא גושים. להנמיך את האש לבינונית בשלב זה.
- 3 מוסיפים את גבינת הצ`דר בהדרגה ותוך כדי ערבוב, כמו כן גם את המלח, הפלפל הגרוס גס. מערבבים היטב וזהו - יש לנו רוטב מושלם.
- 4 מוסיפים את הפסטה אל הרוטב (מומלץ ישירות מהסיר), מערבבים היטב ומוסיפים את הצ`ילי הגרוס החריף (מוסיף המון לטעם).
- 5 מעבירים את הפסטה אל תבנית בינונית, מפזרים מעל את הגאודה המגורדת להקרמה וגם את פירורי הלחם. אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 5-10 דקות בלבד. מתקבל מק אנד צ`יז מושחת, טעים בטירוף וקל להכנה!
- 6 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
18.5% |
20.7% |
60.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב